søndag 18. oktober 2009

Rovfuglskjul og Mårskjul !




T&T Nature Adventure vil med dette komme med en prisliste og informasjon til sine kunder for sesongen 09/10

Leie av Rovfuglskjul : Dagpris 1500,- pr. person. Skjulet har parafinoppvarming for dem som måtte ønske det og toalett.Skjulet har plass til 4 fotografer med inntil 2 kamera pr. fotograf.
Det er nesten daglig besøk av både havørn og hønsehauk foran skjulet. Fra midten av nov og frem til midten av mars er det også flere kongeørner som oppsøker plassen. I disse periodene kan hauken utebli eller være tilstede kun tidlig morra eller sent på ettermiddag.Men jevnt over er det hauk på plassen hver dag. Hauk og havørn går godt sammen så disse kan dere oppleve å se sammen foran skjulet.Kundene må foreløpig ha med seg egne stativ til dette skjulet men vil i løpet av de neste ukene sette inn plate slik at fotografene kun trenger å ha med seg kulehoder.


Leie av Mårskjul: Dagpris 1500,- pr. person. T&T Nature Adventure er den første i Norden som har greid å få måren fast foran sitt skjul i Moldemarka slik at alle kan få komme å oppleve mår. Faste foringsrutiner over tid har gitt resultat .Daglig påtreffes 1-4 mårer fremfor skjulet.Besøktiden fremfor skjulet er fra 2-min opp til 40 minutter men normalt vil en mår spise seg ferdig i løpet av 15-20 minutt avhengig av hva jeg forer med.Normalt vil 1-3 mårer være innom på en dag å spise seg mett men det skjer også at samme dyret kommer tilbake flere ganger for å spise. Skjulet rommer 2 personer. Kundene trenger ikke å ha med stativ men eget kulehode/svinghode da det er frest ut en skinne hvor fotografene kan feste objektiv/kamera.



Leie av mårskjul og rovfuglskjul samme dag:Har i det siste fått forespørsel om det går ann å kombine disse skjulene på samme dag. Det er fullt mulig men det medfører endel kjøring til og fra skjulene og merarbeid for meg som leier ut skjulene.Jeg kan så klart ikke kombinere begge skjul på samme dag vist det sitter igjen folk i rovfuglskjulet. Den som vil leie begge skjulene på en dag ,settes dagsprisen til 2000,- pr person.

Pensjonister/uføretrygdede/barn

Prisen settes til 1000,- pr dag i både rovfugl og mårskjul.

Barn under 14 år sammen med foreldre er gratis.



For T&T Nature Adventure

Terje Sylte

1 kommentar:

  1. beautiful photo,and beautiful blog, congratulations! From Romania Sebi

    SvarSlett